Aplicatii mobile pentru Android cu calendarele catolice - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Aplicații mobile pentru Android cu calendarele catolice

[2012-01-24]
Astăzi Catholica.ro a făcut public faptul că cei care vizitează situl de pe mobile vor găsi o interfață special adaptată. Tot cu gândul la mobile, la începutul acestei luni Catholica.ro a publicat două aplicații gratuite pentru Android: una cu calendarul romano-catolic, alta cu calendarul greco-catolic, ambele evident pentru 2012. În timp ce aplicațiile sunt foarte simple, ele oferă un acces rapid la așa numitul calendar de perete, care a devenit astfel și de... mobil.
Actualmente aproape 250 de telefoane au instalate și active aplicațiile cu calendarele. Este un început și, în măsura în care va exista interes, vor apărea și alte aplicații, cu rugăciuni, texte liturgice sau ce se va considera necesar. Cele două aplicații au fost publicate chiar în Android Market, deci pot fi găsite ușor și instalate direct de pe mobil. Puteți căuta Catholica.ro în "piața" Android și veți găsi imediat aplicațiile. Cei care nu vor aplicații, cu conținut offline, pot oricând accesa online calendarele de pe mobil, pe Catholica.ro.
Alegerea platformei Android a fost justificată datorită succesului ei între români. O variantă pentru iPhone (și alte aplicații pentru iOS) va fi posibilă la un moment dat, dacă se vor depăși anumite probleme tehnice (între care și lipsa unui dispozitiv pentru verificări).
Imagini:
Legături:
•Calendarul romano-catolic
•Calendarul greco-catolic

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1488, Ultimul acces: 2024-04-28 06:40:06