Daruri de buna voie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Daruri de buna voie

[2006-12-29]
(Mihaela Zaha / AARC Banat)
Planul de a avea o biserica noua la Beius, prinde tot mai mult „radacini”: deja incepe sa se vada fundatia noii constructii! Membrii bisericii s-au mobilizat si au participat la munca, voluntar, aproape duminica de duminica!
Intr-o astfel de ocazie, a fost „sacrificat” nucul din gradina bisericii. Un frate a propus ca nucile sa fie vandute si din banii obtinuti sa se cumpere materiale de constructie. Cu toate ca au fost multi doritori sa obtina sacul de nuci, cat s-a strans din pom, „licitatia” a fost castigata de o sora care a mai adaugat la pretul initial al nucilor si astfel am reusit sa cumparam cinci saci de ciment!
In cartea Exod 25:2 citim: „Vorbeste copiilor lui Israel: Sa-Mi aduca un dar, sa-l primiti pentru Mine de la orice om care-l va da cu tragere de inima!” O familie din biserica, fara mari posibilitati materiale, a donat pentru constructia Casei Domnului cateva obiecte din aur, pastrate pentru situatii de felul acesta. Gestul lor a fost continuat de o tanara care a daruit si ea un obiect de aur. Banii obtinuti din vanzarea acestora au fost de ajutor.
Cand ne propunem sa facem ceva pentru Domnul, posibilitatile de a-I sluji sunt nelimitate! Trebuie sa ne lasam condusi de Duhul Sfant si sa nu uitam versetul din 1 Corinteni 16:14: „Tot ce faceti, sa fie facut cu dragoste!”

Sursa: www.Intercer.ro


Contor Accesări: 897, Ultimul acces: 2024-04-29 21:39:38