Episcopul Andrei in Catedrala din Sfantu Gheorghe: Sa construim o societate bazata pe iubire si iertare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopul Andrei în Catedrala din Sfântu Gheorghe: Să construim o societate bazată pe iubire și iertare

[2021-10-05]
de Iulian Dumitrașcu

„Să ne pocăim, să nu așteptăm trecem Dincolo nepocăiți, să ne întoarcem la Dumnezeu și să construim o societate bazată pe iubire și iertare”, a afirmat duminică Episcopul Andrei în Catedrala Paraclis Episcopal „Sf. M. Mc. Gheorghe și Sf. Ier. Nicolae” din Sfântu Gheorghe.
„Mântuitorul Iisus Hristos ne asigură că precum și Tatăl vostru milostiv este (Luca 6:36), așa va fi cu noi la sfârșitul veacurilor”, a adăugat ierarhul, în contextul Duminica a XIX-a după Rusalii, numită și Duminica „Iubirea vrășmașilor”, când a oficiat Sfânta Liturghie în biserica menționată.
Episcopul Covasnei și Harghitei a insistat pe porunca Mântuitorului Hristos, „Iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine celor ce vă urăsc pe voi”.
„Pentru împlinirea acestei porunci, care este și concluzia evangheliei Duminicii a XIX-a după Rusalii, este nevoie de două lucruri”.
„În primul rând de înțelegerea ei și în al doilea rând de Harul lui Dumnezeu care pe toate le desăvârșește prin puterea lui”, a subliniat ierarhul.
Răspunsurile liturgice au fost date de corala Catedralei Paraclis Episcopal.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 36, Ultimul acces: 2021-11-22 12:27:10