PS Nichifor Botosaneanul: Cand Dumnezeu poate lucra minuni in viata fiecaruia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Nichifor Botoșăneanul: Când Dumnezeu poate lucra minuni în viața fiecăruia

[2021-07-12]
de Iulian Dumitrașcu

Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, a explicat în Duminica a 3-a după Rusalii când Dumnezeu poate lucra minuni în viața fiecăruia dintre noi.
„Atunci când omul își înnoiește credința și începe să lucreze cu înțelegerea că Dumnezeu este Cel Ce cunoaște nedreptățile din viața noastră și le vindecă”, a afirmat Preasfinția Sa.
„Dumnezeu cunoaște cele bune ale noastre. El cunoaște și delăsările și scăpările noastre”.
„Cu cât mai mult vom lăsa să treacă prin sufletul nostru – împărtășind și altora – harul, bunătatea și mila lui Dumnezeu, cu atât mai mult acestea vor prisosi”, a subliniat ierarhul în predica rostită la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Vlădiceni.
El a oficiat Sfânta Liturghie în biserica lăcașului de cult și a binecuvântat Așezământul social „Sfântul Ierarh Nicolae” din cadrul parohiei.
Ansamblul social a fost construit la inițiativă și sub coordonarea părintelui Victor Achirei, în anul 2005, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.
Clădirea cuprinde o sală de prăznuire, cancelaria parohială, o bibliotecă și diferite spații pentru cazare. Ridicarea casei sociale a fost susținută de credincioșii din Parohia Vlădiceni, contribuind și binefăcători din municipiul Iași.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 40, Ultimul acces: 2021-09-11 06:28:03