Extensia de la Roma a Facultatii de Teologie din Bucuresti: Admiterea va avea loc in toamna - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Extensia de la Roma a Facultății de Teologie din București: Admiterea va avea loc în toamnă

[2020-08-01]
de Gheorghe Anghel

Extensia de la Roma a Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din București a anunțat calendarul de admitere. Preînscrierile au început, iar admiterea va avea loc în luna septembrie.
Examenul se va desfășura în spațiul virtual.
„Date fiind condițiile speciale impuse de pandemie, este aproape sigur că Admiterea la Extensia FTOUB de la Roma se va desfășura on-line. Din acest motiv, toți cei doritori sunt încurajați să se înscrie! Suntem convinși că există numeroși credincioși care, din diferite motive, nu au putut să își realizeze dorința de a studia teologia. Și poate tocmai grație acestor noi condiții în care ne aflăm, putem ajunge la toți frații și surorile mai mici care doresc din tot sufletul să învețe cuvântul Adevărului, iar necesitățile de tot felul nu le îngăduie”, se menționează pe site-ul Episcopiei Italiei.
Cei interesați pot obține mai multe informații de la părintele secretar Horia Grădinaru, la adresa de e-mail: ftoub.roma@unibuc.ro sau la numărul de telefon: 0039 339 665 30 92.
Extensia de la Roma a Facultății de Teologie Ortodox㠄Justinian Patriarhul” din București a fost înființată în anul 2017.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 29, Ultimul acces: 2020-09-16 10:00:39