Episcopia Maramuresului a finalizat doua case pentru victimele inundatiilor: urmeaza alte trei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopia Maramureșului a finalizat două case pentru victimele inundațiilor: urmează alte trei

[2021-08-24]
de Ștefana Totorcea

Episcopia Maramureșului și Sătmarului a finalizat două din cele cinci case pe care le construiește pentru victimele inundațiilor din județul Satu Mare.
Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul și Părintele Arhimandrit Casian Filip, Consilier la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al eparhiei, au inspectat vineri lucrările la casele care se construiesc la Rătești și Socond.
Fondurile pentru patru din cele cinci case au fost strânse prin campanii desfășurate în cadrul Proiectului Eparhial „Construiește o casă, zidește suflete”, iar cea de a cincea casă este construită la Hurezu Mare de Protopopiatul Carei.
Cele mai afectate localități au fost Giungi și Rătești, unde au fost inundate 300 de hectare de teren agricol și 66 de locuințe. Reprezentanții eparhiei au evaluat pagubele împreună cu primăriile și au decis unde era nevoie de cel mai mult ajutor.
Episcopia a mai oferit sprijin sub formă de alimente, pantofi și materiale de construcție.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 267, Ultimul acces: 2021-11-29 18:58:43