Enoriasii bisericii Sf. Dumitru – Posta vin duminica „In IE la LiturghIE” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Enoriașii bisericii Sf. Dumitru – Poștă vin duminic㠄În IE la LiturghIE”

[2021-06-19]
de Iulian Dumitrașcu

Enoriașii bisericii „Sfântul Dumitru-Poșt㔠– Paraclis Universitar participă duminică, 20 iunie 2021, „În IE la LiturghIE”.
Ei vor purta îmbrăcămintea tradițională românească pentru a serba cu anticipație Ziua internațională a Iei, 24 iunie.
Vor fi acordate premii pentru cel mai frumos costum tradițional, precum și câștigătorului concursului cu întrebări pe teme folclorice „Tu ce știi despre tradiții?” .
Invitația la evenimentul organizat de Asociația Umanitară Tadeu este deschisă tuturor celor care doresc promovarea tradițiilor românești.
„În ziua de Rusalii, vă invităm să ne fiți alături la un eveniment menit să readucă în lumină frumusețea purtării hainelor tradiționale, la momente de sărbătoare”.
„În IE la LiturghIE – Păstrăm tradiția vie este un demers care își propune cultivarea și păstrarea interesului pentru cunoașterea tradițiilor românești. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții Asociației Umanitare Tadeu.
Comunitatea Paraclisului Universitar „Sfântul Dumitru”-Poștă derulează mai multe acțiuni catehetice, culturale, dar și sociale despre care puteți afla atât în Revista „Dimitrios” cât și pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook a parohiei.
Biserica „Sfântul Dumitru-Poșt㔠este situată în Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Franceză nr. 1, Sector 3.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 224, Ultimul acces: 2021-09-26 07:37:04