IPS Petru: Sa binecuvantam pe cei care au contribuit la obtinerea si pastrarea independentei Rep. Moldova - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Petru: Să binecuvântăm pe cei care au contribuit la obținerea și păstrarea independenței Rep. Moldova

[2020-08-28]
de Ștefana Totorcea

Mitropolitul Basarabiei a transmis joi, la aniversarea a 29 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova, un mesaj de felicitare tuturor cetățenilor și de binecuvântare pentru cei care au contribuit la obținerea și păstrarea independenței.
„La popas aniversar, când țara noastră sărbătorește 29 de ani de la proclamarea independenței, se cuvine înainte de toate a ne îndrepta cugetele către Milostivul Dumnezeu și a-I mulțumi pentru toate darurile pe care le-a revărsat asupra țării noastre de-a lungul timpului”, scrie Înaltpreasfințitul Părinte Petru.
„Au fost ani plini de încercări, de provocări dar și de multe realizări frumoase. Pentru toate acestea se cuvine să mulțumim Bunului Dumnezeu!”, continuă ierarhul.
„De asemenea se cuvine, în mod special, să mulțumim, să felicităm și să binecuvântăm pe toți cei care au contribuit și contribuie încă, la obținerea și păstrarea independenței, sub toate aspectele ei, a țării în care trăim, în care ne rugăm și nădăjduim să dobândim mântuire, la despărțirea de această lume.”
„Rugăm pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, să reverse în inimile și în cugetele generațiilor viitoare de a rămâne uniți în credință și cultură, în cuget și simțire, pentru prosperarea Neamului nostru și a Credinței Strămoșești”, menționează ierarhul.
Părintele Mitropolit își încheie mesajul adresând felicitări și urări de bine tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 83, Ultimul acces: 2020-11-20 17:52:20