Ziua Culturii Nationale: Piesa de teatru „Goana dupa fluturi” va fi interpretata in orasul Ludus - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ziua Culturii Naționale: Piesa de teatru „Goana după fluturi” va fi interpretată în orașul Luduș

[2017-01-11]
de Sorin Ionițe

Membrii Grupului de Inițiativă pentru Tineret din Protopopiatul Luduș vor interpreta sâmbătă, 14 ianuarie 2017, în Sala Mare a Casei de Cultură din oraș, piesa de teatru Goana după fluturi.
Evenimentul este organizat de Protopopiatul Ortodox Luduș, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu Arhiepiscopul Alba Iuliei, informează site-ul oficial al eparhiei.
Această manifestare culturală este prilejuită de sărbătoarea Zilei Culturii Naționale din 15 ianuarie. Goana după fluturi este regizată de Emanuel Petran de la Teatrul Național din Cluj Napoca, după textul dramaturgului Bogdan Amaru.
Intrarea la spectacol va fi liberă.
***
Piesa dramaturgului Bogdan Amaru Goana după fluturi pune față în față două lumi – a bogaților și a săracilor – și este o pledoarie pentru dragostea simplă, trăită în condiții modeste. Un tânăr doctorand în științele naturii, sărac, este îndrăgostit de o creatoare de modă dintr-o mahala bucureșteană. Însă, i se ivește „oportunitatea” de a se căsători cu o fată frumoasă, fiica unui bogătaș care, de altfel, nu-l dorește ca ginere.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1246, Ultimul acces: 2024-04-05 10:27:49