Arhiepiscopia Tomisului: Credinciosii si preotii solidari cu cei afectati de conditiile meteo extreme - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Tomisului: Credincioșii și preoții solidari cu cei afectați de condițiile meteo extreme

[2017-01-10]
de Andrei Pau

În peste 23 de localități din sudul Dobrogei, credincioșii și preoții din Arhiepiscopia Tomisului s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei afectați de condițiile meteo extreme. Oamenii au primit din partea arhiepiscopiei: alimente, medicamente, lemne de foc, iar cei fără adăpost au fost cazați și au primit hrană.
Potrivit Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mai multe persoane din eparhie au fost ajutate.
Chiar în Constanța am avut oameni ai străzii care au fost duși la adăpost și hrăniți în spații încălzite la parohia Sfânta Maria. De asemenea, la Valul lui Traian o familie cu nouă copii a fost ajutată cu alimente și lemne de foc. La Negru Vodă patru familii au fost ajutate cu alimente, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Și zilele următoare preoții și credincioșii îi vor sprijinii pe cei aflați în dificultate.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1274, Ultimul acces: 2024-03-21 08:22:27