Sa ne rugam. Carte de rugaciuni pentru copii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Să ne rugăm. Carte de rugăciuni pentru copii

[2015-12-19]
La Editura Serafica din Roman a apărut "Să ne rugăm. Carte de rugăciuni pentru copii", coordonată de Luminița Mandache, în colecția "Rugăciunea creștinului". Cartea are formatul de 10x14 cm, 138 de pagini, un conținut ilustrat și color, la prețul de 9 lei. Reprezintă un ghid de rugăciune adresat copiilor și celor care lucrează la creșterea și educarea lor, pentru a-i iniția în deprinderea rugăciunilor fundamentale credinței creștine și pentru dobândirea unei ținute corespunzătoare creșterii lor, citim în materialul primit la redacție.
Cartea conține rugăciuni pe care, de altfel, orice creștin este chemat să și le însușească pentru a-și împlini menirea, începând cu semnul Sfintei Cruci și rugăciunile principale ale zilei - rugăciunea de dimineață, rugăciuni înainte și după masă, examinarea conștiinței și rugăciunea de seară -, rugăciuni pentru părinți și la îngerul păzitor. Totodată, în colecția de rugăciuni sunt incluse și poruncile lui Dumnezeu și ale Bisericii, împreună cu succinte și precise explicații, la fel găsim prezentate și explicate Sacramentele Bisericii, Sfânta Liturghie, virtuțile, darurile Duhului Sfânt etc. și, în cele din urmă, Calea Sfintei Cruci și rugăciunea Sfântului Rozariu. Cartea este dinamică și captivantă, și datorită ilustrațiilor și imaginilor ce însoțesc rugăciunile, motivând constant folosirea ei. Așadar, cartea îi are ca destinatari pe copii și reprezintă un mijloc propice în a-și însuși, cultiva și desăvârși spiritul adevărat al învățăturilor creștine.
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 771, Ultimul acces: 2024-03-23 00:14:35