Zilele Eminescu la Calnic - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Zilele Eminescu la Câlnic

[2015-01-19]
În perioada 15 - 16 ianuarie s-a derulat la Câlnic proiectul cultural „Zilele Eminescu” aflată la a V – a ediție, informează episcopiacaransebesului.ro
Având ca parteneri Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal din localitate, activitățile s-au concretizat în prezentarea unei schițe biografice a poetului Eminescu, momente literar-artistice oferite de copiii participanți și prezentarea planșelor tematice. Manifestarea a continuat cu ateleliere de prezentare tematică specifică operei marelui poet și recitări de poezie.
„Data de 15 ianuarie se înscrie în agenda publică a școlii noastre, fiind cel mai bun prilej de a da startul proiectelor culturale pe care ni le propunem să le derulăm pe parcursul întregului an școlar. Fiind vorba despre Mihai Eminescu și de Ziua Culturii Naționale, am decis să marcăm această dată importantă prin organizarea de activități dedicate acestei zile. Avem alături de noi, și de această dată, colaboratori fideli și prieteni de la parohie și alți susținători” a declarat în deschiderea activităților d-na Ileana Pârvu, cadru didactic la școala din Câlnic.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 260, Ultimul acces: 2019-09-20 05:22:14