Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei se intruneste in sedinta de lucru - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei se întrunește în ședință de lucru

[2015-01-16]
Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei se va întruni în ședința anuală de lucru, sâmbătă, 17 ianuarie, ora 12.00, în sala de festivități a Centrului de restaurare, conservare patrimoniu și vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei, după cum ne-a precizat Diac. Gheorghe Cioiu.
Întrunirea se va desfășura sub președinția Înalpreasfințitului Părinte Mitropolit Irineu și va fi precedată, de la ora 10.00, de ședința Consiliului Eparhial. Pe ordinea de zi se află analizarea Dării de seamă a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfășurată în anul 2014, precum și aprobarea obiectivelor și propunerilor pentru anul 2015. Activitatea va fi analizată în cele șase comisii statutare: administrativ-bisericească, economico – bugetară, culturală și educațională, patrimonială, social-filantropică și organizatorică, juridică și de validare.
Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are în componență 30 de membri : 10 clerici și 20 laici, de pe raza celor 10 circumscripții teritoriale din județele Gorj și Dolj.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 368, Ultimul acces: 2020-09-23 18:48:23