Pomenirea poetului national Mihai Eminescu, la implinirea a 165 de ani de la nasterea sa - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pomenirea poetului național Mihai Eminescu, la împlinirea a 165 de ani de la nașterea sa

[2015-01-13]
Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, joi, 15 ianuarie 2015, la împlinirea a 165 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, Patriarhia Română și Arhiepiscopia Bucureștilor vor săvârși slujbe de pomenire la Cimitirul Bellu din București și la Catedrala Patriarhală.
La orele 08.00, va fi oficiată Sfânta Liturghie în capela Cimitirului Bellu, de către un sobor de preoți de caritate din cimitire din București, condus de Preacucernicul Părinte Gheorghe Dilirici, coordonatorul preoților de caritate din cimitire.
La orele 10.00, va fi săvârșită slujba Parastasului la mormântul poetului național Mihai Eminescu de către Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop vicar patriarhal, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.
La orele 11.00, în Catedrala Patriarhală, la finalul Sfintei Liturghii, se va săvârși slujba Parastasului pentru poetul național Mihai Eminescu.
Birourile de presă ale Patriarhiei Române și Arhiepiscopiei Bucureștilor

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 326, Ultimul acces: 2019-12-02 15:09:46