Ziua Culturii Nationale la Ramnicu Valcea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ziua Culturii Naționale la Râmnicu Vâlcea

[2015-01-12]
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului vă invită la conferința „Scrisoarea III în Ediții Eminescu Succesive”, care va avea loc joi, 15 ianuarie 2015, de la ora 12.00, în Sala „Iosif Episcopul” a Centrului Cultural „Sfântul Ierarh Calinic”, din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului.
Cu această ocazie, potrivit arhiram.ro, se va lansa cartea reputatului eminescolog Nae Georgescu „Boala si moartea lui Eminescu”. Vor conferenția: Prof. Dr. Nae Georgescu, membru al Uniunii Scriitorilor din România; Doina Rizea, director al Casei Editoriale Floare Albastră; scriitorul Tudor Nedelcea.
Recitalul de muzică și poezie „Dor de Eminescu...”
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului vă invită la recitalul de muzică și poezie „Dor de Eminescu...”, care va avea loc joi, 15 ianuarie 2015, de la ora 18.00, la Cinematograful „Geo Saizescu”, din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea.
Actorii Daniela Nane și Silviu Biriș vor recita poezii de Mihai Eminescu, Veronica Micle, Marin Sorescu, Adrian Păunescu și Tudor Arghezi. Va cânta la violoncel muzicianul Adrian Naidin. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Teatrul Municipal „Ariel”, din Râmnicu Vâlcea.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1064, Ultimul acces: 2024-04-07 01:13:01