Liturghie Arhiereasca in prima zi a anului 2014 in Arhiepiscopia Argesului si Muscelului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Liturghie Arhierească în prima zi a anului 2014 în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

[2014-01-02]
În prima zi a anului 2014, credincioșii din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului au cinstit Praznicul Tăierii Împrejur a Mântuitorului Iisus Hristos și sărbătoarea închinată Sfântului Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei.
Cu această ocazie, credincioșii din municipiul Câmpulung Muscel au avut bucuria să participe la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic la mănăstirea Negru Vodă, informează eparhiaargesului.ro
În final a fost săvârșită slujba de Te Deum pentru binecuvântarea noului an, urmată de un cuvânt de învățătură rostit de Chiriarhul Eparhiei.
Mesajul adresat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a fost legat de importanța praznicului cinstit astăzi, dar și de activitatea deosebită desfășurată de Sfântul Vasile cel Mare.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 688, Ultimul acces: 2021-10-18 07:01:31