Calendarul crestin ortodox pe anul 2014 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Calendarul creștin ortodox pe anul 2014

[2013-12-30]
Arhiepiscopia Bucureștilor și Patriarhia Română au publicat Calendarul creștin-ortodox 2014, în patru formate: tip foaie (de perete), tip agendă, de perete cu spiră metalică și de birou.
Calendarul bisericesc tip foaie de perete cuprinde calendaristica pentru anul 2014 și rânduieli bisericești aprobate de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
Calendarul agendă are 86 pagini și cuprinde: un cuvânt al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, rugăciunile începătoare, calendaristica anului 2014, rânduielile bisericești aprobate de Sfântul Sinod, Bisericile Ortodoxe Autocefale și Întâistătătorii lor, organizarea canonică și administrativă a Bisericii Ortodoxe Române dar și prezentarea Sectorului Pelerinaje al Patriarhiei Române și a componentelor Centrului de presă BASILICA (Radio Trinitas, TRINITAS TV, publicațiile Lumina, Agenția de Știri BASILICA și Biroul de Presă).
Calendarele pot fi achiziționate de la pangarele bisericilor din Arhiepiscopia Bucureștilor, de la librăriile și magazinele de cărți și obiecte bisericești ale Patriarhiei Române și ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1016, Ultimul acces: 2024-04-14 23:35:13