Olimpiada de religie la Drobeta Turnu Severin - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Olimpiada de religie la Drobeta Turnu Severin

[2013-03-02]
300 de elevi de la clasele a V-a până la a XII-a din județul Mehedinți au participat sâmbătă, 02 martie a.c., la olimpiada de religie. Concursul s-a desfășurat la Școala Gimnazial㠓Alice Voinescu” din Drobeta Turnu Severin. Prezența numeroasă a elevilor la această olimpiadă confirmă impactul pozitiv pe care îl are ora de religie asupra elevilor, informează episcopiaseverinului.ro
Primii clasați de la clasele a VII-a a până la a XII-a vor participa la etapa națională a olimpiadei de religie care se va desfășura la începutul lunii aprilie la Cluj Napoca.
Concomitent a avut loc și concursul interdisciplinar de limba și litaratura română și religie pentru elevii de gimnaziu intitulat “Cultură și spiritualitate româneasc㔠supranumit și “Concursul de la Putna” dat fiind faptul că faza națională se va desfășura la Mănăstirea Putna. Acest concurs se adresează elevilor din gimnaziu. Concursul a avut ca temă Lumea între sacru și profan și se desfășoară pe două niveluri, la care pot concura elevii de gimnaziu: nivelul claselor V-VI și nivelul claselor VII-VIII.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 400, Ultimul acces: 2021-09-13 17:57:29