Curs de formare „Alege Scoala!”, la Manastirea Rohia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Curs de formare „Alege Scoala!”, la Mănăstirea Rohia

[2013-02-27]
În 25-26 februarie 2013 la Mănăstirea Sf. Ana-Rohia a avut loc un nou Curs de formare organizat în cadrul Proiectului „Alege Scoala!”. La acesta au participat preoti si profesori de religie din Protopopiatul Satu Mare, după cum aflăm de pe site-ul episcopiammsm.ro.
În cadrul cursului au fost prezentate mai multe teme privind abandonul scolar (cauze si modalitati de preventie si corectare), precum si pastoratia si catehizarea tinerilor: locul si rolul copiilor în Biserica, modele misionar-catehetice în Biserica Ortodoxa contemporana, etapele de dezvoltare morala a copiilor si a tinerilor, modalitati de cultivare a motivatiei crestine a copiilor si a tinerilor. De asemenea, au fost discutate si aspecte organizatorice privin activitatile catehetice pe care preotii cuprinsi în proiect le desfasoara.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 10233, Ultimul acces: 2021-09-16 20:20:11