Ajut-o pe Andrada sa scape de leucemie – pe 10 Martie urmatorul tratament - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ajut-o pe Andrada sa scape de leucemie – pe 10 Martie urmatorul tratament

[2013-02-25]
Andrada continua lupta impotriva leucemiei. Rezultatele tratamentului pe care il efectueza luna de luna in Italia sunt foarte bune. Medicii sunt incantati de rezultatele bune, Andrada are sanse extrem de mari sa invinga total leucemia. Dupa ce a efectuat cu succes luna de luna tratamentele in Italia, este programata din nou pe 10 Martie pentru continuarea tratamentului impotriva leucemiei. Cu ajutorul dvs si a suportului oferit de Libraria Crestina Maranatha, am reusit luna de luna sa strangem suma necesara pentru costul tratamentului in Italia. Pana pe 10 Martie Andrada are nevoie de inca 1 500 de euro pentru tratamentul care va fi efectuat la Clinica San Matteo din Pavia, Italia. Va reamintim ca Andrada are nevoie de un tratament lunar la aceasta clinica, timp de aproximativ doi ani de zile, tratament care va costa luna de luna 1 500 de euro. Asociatia noastra este implicata in strangerea lunara a acestei sume si sustinerea Andradei pana cand medicii vor decide ca boala a fost invinsa complet si definitiv. Vestea buna este ca Andrada si-a reluat scoala dupa o absenta de mai bine de un an de zile. In curand vom posta un nou material video de la scoala, interviuri cu profesorii Andradei, colegii ei, etc. O puteti sustine pe Andrada comandand carti crestine de la Libraria Maranatha ( www.librariamaranatha.ro). Cei care doriti sa o sustineti pe Andrada cu fonduri pentru luna Martie, va rugam sa folositi modalitatile de donatii de mai jos.
Donatiile pot fi facute in urmatoarele modalitati:
1. Online cu cardul prin Epayment, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/
3. In conturile de mai jos deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei Maranatha Romania:
-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU
Echipa Maranatha Romania
www.maranatharomania.ro

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 964, Ultimul acces: 2024-03-23 21:42:09