Andrada multumeste clientilor Librariei Maranatha - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Andrada multumeste clientilor Librariei Maranatha

[2013-02-08]
VEZI VIDEO AICI:

http://librariamaranatha.ro/news/57/p-vezi-video-andrada-multumeste-clientilor-librariei-maranatha-p-p-img-alt-src-userfiles-editor-image-1-jpg-style-width-200px-height-150px-p.html

Andrada Uskar este o tanara de 17 ani care sufera de leucemie. Impreuna cu asociatia umanitara crestina ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', libraria noastra o sustine pe Andrada pentru a castiga lupta impotriva leucemiei.

Andrada trebuie sa faca un tratament lunar impotriva acestei boli timp de aproximativ doi ani de zile, la clinica San Matteo din Pavia, Italia. Costul lunar al tratamentului se ridica la 1 500 de euro.

Astfel, orice client al Librariei Maranatha, prin comanda unei carti contribuie la salvarea vietii Andradei. Libraria noastra impreuna cu asociatia Speranta pentru Romania a reusit pana acum plata primelor doua luni de tratament pentru Andrada.

De aceea, Andrada Uskar impreuna cu mama ei doreste sa multumeasca tuturor clientilor Librariei Maranatha, pentru sustinerea lor, prin comanda unei carti crestine de la Libraria Maranatha.

Echipa Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Sursa: www.librariamaranatha.ro


Contor Accesări: 813, Ultimul acces: 2021-09-18 16:46:37