INEDIT LA PATRIARHIE. Suedezi, danezi si norvegieni convertiti la Ortodoxie prezenti LA SLUJBA OFICIATA DE PATRIARHUL ROMANIEI - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

INEDIT LA PATRIARHIE. Suedezi, danezi și norvegieni convertiți la Ortodoxie prezenți LA SLUJBA OFICIATĂ DE PATRIARHUL ROMÂNIEI

[2013-02-04]
Autor: Petrișor Cană
Un grup de tineri români din Scandinavia, dar și suedezi, danezi și norvegieni convertiți la Ortodoxie au participat, astăzi, la Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală din București. Slujba Praznicului Imparatesc, Întâmpinarea Domnului a fost oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României.
Astazi s-a praznuit un mare Praznic Imparatesc, Întâmpinarea Domnului. Cu această ocazie, Preafericitul Părinte Daniel a oficiat Sfânta Liturghie in Catedrala Patriarhală din București.
Împreuna cu acesta au slujit Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul ortodox român al Europei de Nord si un sobor de preoți și diaconi, alaturi de multi credinciosi. Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala Nicolae Lungu a Patriarhiei Române.
Conform informatiilor transmise de Patriarhie, la Sfânta Liturghie a fost prezent, de asemenea, si un grup de tineri români din Scandinavia, dar și suedezi, danezi și norvegieni convertiți la Ortodoxie, transmite lacasuriortodoxe.ro.
Tinerii s-au aflat in ultimele zile intr-o tabără de iarnă în România. După slujbă, aceștia au fost primiți de Patriarhul României la Reședința Patriarhală.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 1257, Ultimul acces: 2024-04-15 02:41:19