Sedinta de lucru a Consiliului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ședința de lucru a Consiliului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

[2013-02-04]
Luni, 04 februarie 2013, a avut loc la Sediul Episcopiei Ortodoxă Română a Italiei ședința de lucru a Consiliului Eparhial în care au fost prezentate dările de seamă, pentru anul 2012, ale sectoarelor și departamentelor episcopiei, informează episcopia-italiei.it
Marți, 05 februarie 2013, va avea loc la Roma, Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, din care fac parte toți clericii, câte doi reprezentanți mireni din fiecare parohie și stareții mănăstirilor.
Adunarea va începe cu o slujbă de Te Deum, după care vor avea loc lucrările în plen, prezidate de către Preasfințitul Părinte Episcop Siluan, la care se vor prezenta dările de seamă, pentru anul 2012, ale sectoarelor și departamentelor episcopiei.
După masa de prânz, Preasfințitul Siluan va avea o întâlnire și o convorbire cu caracter duhovnicesc și pastoral-misionar, cu preotesele din Eparhie prezente la acest eveniment.
La final, Preasfinția Sa va trage concluziile celor prezentate la Darea de Seamă și va face recomandări pastoral-misionare clericilor și mirenilor prezenți.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 673, Ultimul acces: 2021-09-12 04:32:40