Revelion alternativ la Centrul Don Orione din Oradea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Revelion alternativ la Centrul Don Orione din Oradea

[2013-01-07]
Ca în fiecare an, Centrul Don Orione din Oradea a organizat un "Revelion alternativ", la care tinerii să se poată distra în siguranță, fără excesele care, din păcate, însoțesc de multe ori petrecerea de Anul Nou, aflăm de pe EGCO.ro. Revelionul, la care au participat copii, tineri, părinți și chiar bunici din Oradea și din alte localități, a început pe 31 decembrie 2012, la ora 18, la biserica Duminica Tuturor Sfinților (Don Orione) din Ioșia-Nord, cu Sfânta Liturghie oficiată de preoții Florian Gui, Mihai Fechetă și Ioan Aciu. După Sfânta Liturghie, participanții s-au mutat în sala de festivități a Liceului Don Orione.
Au urmat momente de socializare, muzică, scenete, dansuri cu specificul zonei de proveniență a participanților. La miezul nopții au participat cu toții la slujba de Te Deum din Catedrala greco-catolică Sfântul Nicolae, unde s-au rugat împreună cu Episcopul lor, Preasfințitul Virgil Bercea, de la care au primit binecuvântarea pentru Noul An. La miezul nopții, membrii familiei orionine au ciocnit un pahar de șampanie și au urmărit focurile de artificii din centrul orașului, apoi s-au întors la Centrul "Don Orione", unde au continuat distracția cu dansuri pe muzică pop-dance și populară până la ora 6 dimineața, când au plecat spre casă.
(Sursa: EGCO.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1446, Ultimul acces: 2024-03-23 01:01:45