Tabara de iarna organizata de ASCOR Cluj - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tabără de iarnă organizată de ASCOR Cluj

[2013-01-09]
Mai mulți copii și adolescenți clujeni vor merge în aceste zile într-o tabără de iarnă organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului și ASCOR, filiala Cluj. Tabăra, aflată la cea de-a doua ediție, are loc la Mărișel și se desfășoară în perioada 8-13 ianuarie 2013, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.
S-au înscris aproximativ 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani. Aceștia vor fi însoțiți de trei tineri voluntari de la ASCOR Cluj și de pr. Adrian Sântioan, care se va ocupa de activitățile catehetice. Programul taberei va fi unul divers, cu program de rugăciune dimineața și seara, ateliere de creație, jocuri și programe recreative, așa cum a precizat responsabilul de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil. Tabăra de iarnă de la Mărișel se va finaliza duminică, 13 ianuarie, cu participarea tinerilor la Sfânta Liturghie la biserica din sat. (Andreea Pâgleșan)

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 869, Ultimul acces: 2021-11-27 13:08:21