Expozitia-concurs “Icoana din sufletul copilului”, deschisa pana pe 8 ianuarie la Palatul Patriarhiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Expoziția-concurs “Icoana din sufletul copilului”, deschisă până pe 8 ianuarie la Palatul Patriarhiei

[2009-01-06]
 Sala “Europa Christiana” a Palatului Patriarhiei găzduiește, până pe 8 ianurie 2009, expozitia-concurs “Icoana din sufletul copilului”. Concursul național “Icoana din sufletul copilului” a fost inițiat în 1993 de către revista pentru copii și părinți a Patriarhiei Române, “Chemarea credinței”, fiind organizat în colaborare cu Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.

La concursul “Icoana din sufletul copilului” participă elevi din clasele I-XII, inclusiv din liceele de artă, seminariile teologice și colegiile pedagogice. Lucrările sunt realizate individual sau în grup, sub îndrumarea profesorilor de desen, a preoților, a părinților, a meșterilor populari. Concursul se adresează și elevilor din comunitățile românești de peste hotare.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 575, Ultimul acces: 2019-06-20 13:08:58