Multumiri pentru corul de copii Flori si Stele - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Multumiri pentru corul de copii Flori si Stele

[2008-01-04]
In numele tuturor fratilor de diferite limbi si nationalitati din Bavaria de Nord (Germania), vreau sa aduc pe aceasta cale multumiri sincere si din toata inima corului de copii Flori si Stele-Noul Grant,Bucuresti.
Corul de copii a fost un oaspete drag al nostru in perioada 13-19 Decembrie.
Fara ragaz ,copii au cantat in comunitatile noastre din Ansbach,Rothenburg ,Nürnberg si Gunzenhausen, precum si in doua biserici baptiste in Nürnberg si Ansbach.
A fost un eveniment pe care multi frati si invitati din afara bisericii nu i-l vor uita asa de repede.
Elanul si naturaletea tinereasca a incantat pe ascultatori asa de mult,incat am fost intrebat cum s-ar putea organiza periodic astfel de intilniri-concerte.
A fost cu adevarat o sarbatoare - chiar daca sarbatoarea Nasterii Domnului a fost o saptamana mai tarziu - tineri si batrani s-au bucurat deopotriva.
Fratietatea din Bavaria de Nord (Mittelfranken) doreste corului intreg,precum si familiei Carmen si Rene Stoica, multe binecuvantari si succes in raspandirea Evangheliei pe aripile cantecului.
Pentru fratii din Ansbach+
Florian Müller

Autor : Florian Muller .

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1573, Ultimul acces: 2024-03-22 23:09:33