Eparhia de Maramures se roaga in aceste zile pentru sufletul PS Florentin - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Eparhia de Maramureș se roagă în aceste zile pentru sufletul PS Florentin

[2021-01-13]
PS Vasile Bizău
Într-un mesaj adresat preoților azi, 13 ianuarie 2021, Preasfințitul Vasile Bizău îndeamnă pe fiecare preot al Eparhiei de Maramureș să celebreze câte o Sfântă Liturghie pentru sufletul Preasfințitului Florentin Crihălmeanu, trecut la Domnul pe data de 12 ianuarie 2021, la vârsta de 61 de ani. De asemenea, îndeamnă toți credincioșii Eparhiei să înalțe rugăciuni către Dumnezeu, cu aceeași intenție.

Redăm textul mesajului: Onorați părinți preoți, așa cum fiecare dintre Dumneavoastră a aflat, Preasfințitul Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, fratele nostru, a trecut la cele veșnice în după-amiaza zilei de 12 ianuarie 2021, în al 62-lea an de viață și al 25-lea de episcopat. Ne alăturăm și noi, în aceste zile de doliu, tuturor credincioșilor, preoților și persoanelor consacrate din Eparhia de Cluj-Gherla la întristarea cauzată de pierderea Ierarhului și păstorului lor și ne încredem în Cuvântul Domnului: „Cel ce crede în Mine are viață veșnic㔠(Ioan. 6.47).
Vă rugăm așadar să celebrați o Sfântă Liturghie pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, Arhiereu Florentin Crihălmeanu și totodată să îndemnați credincioșii pe care îi păstoriți să înalțe rugăciuni pentru sufletul Preasfințitului Florentin. Bunul Dumnezeu să îi facă parte cu drepții în Împărăția Sa și să îi dăruiască viață veșnică! † Vasile, Episcop de Maramureș

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 162, Ultimul acces: 2021-11-27 02:48:46