Elevi olimpici din toata tara participa la Scoala de vacanta a Academiei Romane - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Elevi olimpici din toată țara participă la Școala de vacanță a Academiei Române

[2020-01-10]
de Sorin Ionițe

Elevi olimpici din 11 orașe ale țării sunt invitații Academiei Române în cadrul programului educațional „Școala de vacanță“, care se desfășoară în perioada 8-12 ianuarie 2020.
Elevii participă la lecții susținute de academicieni, profesori, oameni de știință români și vizitează laboratoare aparținând institutelor de cercetare ale Academiei Române și de pe platforma Măgurele. Programul educațional include de asemenea vizionarea de spectacole la Opera Națională și la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.
În cadrul programului, elevii au fost invitații postului Radio România Actualități.
„Școala de vacanță a Academiei Române”, program inițiat de Acad. Ioan Dumitrache, face parte dintr-un proiect educațional mai amplu, ce are în vedere crearea și dezvoltarea unei relații profesionale de durată între elevii performanți din toată țara și membri ai Academiei Române, informează instituția printr-un comunicat remis Basilica.ro.
Elevii provin de la Colegiul Național „Barbu Știrbeiׅ” și Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Călărași, Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, Colegiul Național „Dimitrie Cantemir” din Onești, Colegiul Național „Decebal” din Deva, Colegiul Național „Gib Mihăescu” din Drăgășani, Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 325, Ultimul acces: 2021-06-16 10:47:16