Patriarhul Alexandriei, apel pentru pace si redeschiderea bisericilor din Tripoli si Benghazi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhul Alexandriei, apel pentru pace și redeschiderea bisericilor din Tripoli și Benghazi

[2020-01-10]
de Iulian Dumitrașcu

Preafericitul Părinte Teodor al II-lea, Patriarhul Alexandriei și al întregii Africi, a transmis un mesaj de pace și reconciliere pentru Libia, informează Orthodox Times.
În același mesaj, Patriarhul și-a exprimat dorința ca bisericile ortodoxe din Tripoli și Benghazi, închise în urma conflictelor din țară, să fie redeschise.
Conducătorul Bisericii Alexandriei a subliniat că este nevoie de pace în Africa de Nord, întrucât există un aflux de migranți în Europa care speră la un viitor mai bun.
„Îmi doresc tot ce este mai bun țării vecine și prietenoase. Aș dori să predomine pacea și să fie redeschise cele două biserici din Tripoli și Benghazi”.
„Să ne rugăm pentru împăcare și pace în Africa de Nord. Sunt atât de mulți oameni care merg în Europa, astfel încât să găsească un viitor mai bun. Este un aflux de migranți”, a spus Patriarhul Teodor al II-lea.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 364, Ultimul acces: 2021-06-14 04:42:49