Papa merge in primavara in Brazilia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Papa merge în primăvară în Brazilia

[2007-01-02]
Prima călătorie a Papei Benedict al XVI-lea în America Latină va avea loc în 2007, fiind prevăzut să viziteze Brazilia în această primăvară. Biroul de presă al Arhidiecezei de Aparecida a informat că reprezentanți ai Vaticanului s-au întâlnit cu reprezentanți ai Bisericii locale și ai autorităților civile braziliene pentru a discuta despre vizita papală.

Conform Arhidiecezei, se pare că Sfântul Părinte va ajunge la Sao Paolo la 9 mai, aterizând pe aeroportul internațional Guarulhos. Papa va rămâne în Sao Paolo pentru a se întâlni cu tinerii și pentru a celebra o Sfântă Liturghie. Locurile și orele acestor evenimente rămân încă să fie fixate. La 13 mai Sfântul Părinte va merge la Aparecida, la 170 km de Sao Paolo, unde va deschide a V-a Conferință Generală a Episcopatului din America Latină și Caraibe, și va prezida primele sesiuni. Conferința, cu tema "Discipoli și Misionari ai lui Isus Cristos: pentru ca oamenii noștri să aibă viață în El" se va încheia la 31 mai.

Papa Benedict al XVI-lea se va întoarce însă la Roma, tot de pe aeroportul Guarulhos, după deschiderea conferinței. Proiectul de program, definitivat în aceste zile, va fi prezentat Papei pentru aprobare, după care va fi dat presei spre difuzare.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 497, Ultimul acces: 2019-06-20 21:03:00