Romania pregateste un plan antiimigratie impreuna cu Spania - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Romania pregateste un plan antiimigratie impreuna cu Spania

[2007-01-04]
Bucurestiul se pregateste sa-si prezinte contributia la strategia Uniunii Europene privind imigratia legala si ilegala.

"Cred ca in februarie vom putea oferi deja o schita asupra modului in care Romania poate colabora la conceperea unei politici paneuropene pe tema imigratiei legale si ilegale", a declarat ministrul de externe, Mihai Razvan Ungureanu, pentru NewsIn.

Potrivit lui Ungureanu, proiectul privind imigratia este conceput in colaborare cu Spania, Polonia, Italia, Grecia si Portugalia, sub patronajul presedintiei germane. Afluxul de imigranti dinspre statele africane spre tarile din sudul Uniunii a tras un semnal de alarma Bruxelles-ului. Numarul imigrantilor africani care au intrat in Spania si Portugalia s-a dublat in 2006 fata de 2005. In contextul in care Romania este noua granita estica a UE, Ungureanu a declarat ca Bucurestiul va beneficia de consilierea Spaniei in domeniul imigratiei. Stadiul securizarii granitelor romanesti a fost subiectul celor mai acerbe critici ale mai vechilor europeni.

Sursa: www.9am.ro


Contor Accesări: 867, Ultimul acces: 2021-04-16 09:49:59