Ce va fi la moda in 2007: serviciul Skype, consola Wii, socializarea business pe web - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ce va fi la moda in 2007: serviciul Skype, consola Wii, socializarea business pe web

[2007-01-04]
Cele mai importante trei lucruri cu valoare de tendinta in 2007 vor fi serviciul de telefonie prin internet Skype, consola de jocuri de la Nintendo Wii si retelele de socializare pentru clasa business, potrivit unei liste prezentate miercuri de cea mai mare agentie de publicitate din SUA, JWT.

"Prin examinarea produselor care au succes in acest moment la consumatori, putem identifica trendurile care ne vor modela viata in anii care urmeaza", a spus vicepresedintele executiv de la JWT Worldwide, Marian Salzman, citat de site-ul mediapost.com.

Printre primele zece trenduri din 2007 nominalizate de JWT se mai afla televizoarele LCD, iPod-urile din ce in ce mai mici, barurile si restaurantele, cladirile care protejeaza mediul inconjurator sau autobuzele de scoala pe baza de combustibil biodiesel (extras din uleiuri vegetale).

Sursa: www.9am.ro


Contor Accesări: 913, Ultimul acces: 2021-04-15 10:27:29