Doua asociatii sociale organizeaza o conferinta impotriva consumului de droguri in randul tinerilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Două asociații sociale organizează o conferință împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor

[2024-02-09]
de Iustin Gheorghe

Asociația „Alianța Părinților”, în parteneriat cu Asociația „Familia Românească”, organizează, în data de 15 februarie, o conferință despre dependența de substanțe stupefiante. Manifestarea are loc în Sala Aula Magna „Carmen Sylva”, a Universității „Gh. Asachi” din județul Iași.
Scopul întâlnirii este de a conștientiza riscurile și de a preveni dependența de droguri. Moderatorul va fi Cristian Filip, președintele Asociației „Alianța Părinților”.
Vor rosti alocuțiuni Gheorghe Zbarnea, Colonel în rezervă DIICOT, Marcel Găină, asistent universitar și medic psihiatru, Marius Manea, comisar de poliție, șef al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, și Toni Cristian, avocat.
Motivele consumului de droguri, primele semne și efecte, cum pot să ajute părinții, recuperarea tinerilor și reintegrarea socială sunt temele ce vor fi abordate în cadrul adunării.
„În cadrul conferinței o să aflați ce îi îndreaptă pe tineri spre consumul de droguri, despre prevenție și cum să contribui la construirea unui viitor mai sigur pentru copiii tăi”, transmit organizatorii.
Evenimentul face parte dintr-o serie de conferințe intitulate „Copilul, dar neprețuit”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 28, Ultimul acces: 2024-02-22 22:32:09