Spania: Tinerii Parohiei Tortosa au mers intr-o tabara de sapte zile in Parcul Natural Els Ports - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Spania: Tinerii Parohiei Tortosa au mers într-o tabără de șapte zile în Parcul Natural Els Ports

[2022-08-02]
de basilica.ro

Parohia Ortodoxă Român㠄Nașterea Maicii Domnului”, din Tortosa, a organizat pentru tineri, în perioada 24-30 iulie, „Tabăra Ortodoxă de Cultură și Spiritualitate”, în parcul natural Els Ports.
Locația taberei a fost la altitudinea de 1.200 de metri, iar fiecare zi a început și s-a încheiat cu rugăciune, notează Episcopia Spaniei și Portugaliei.
În cele șapte zile petrecute în tabără, tinerii au participat la ateliere de creație, discuții pe diverse teme, jocuri de comunicare, dezvoltare personală, activități de echipă și seminarii de spiritualitate, limbă și cultură românească.
Totodată, nu au lipsit activitățile recreative precum drumeții pe munte sau excursie cu vaporul în Delta râului Ebro.
Tabăra s-a încheiat sâmbătă, cu participarea la Sfânta Liturghie. La festivitatea de final, tinerii au primit diplome și daruri din partea organizatorilor, între care cărți de rugăciune bilingve româno-spaniole.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 31, Ultimul acces: 2022-08-16 06:47:46