Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale: Congresul NEPSIS se va desfasura in septembrie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

>
eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale: Congresul NEPSIS se va desfășura în septembrie

[2020-06-26]
de Gheorghe Anghel

Au început înscrierile pentru Congresul NEPSIS al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale. Congresul se adresează tinerilor cu vârste între 18 și 39 de ani.
Evenimentul va avea loc în perioada 25 -27 septembrie 2020, la Berna, Elveția.
Tema întâlnirii este: „Creștinul în cetate – provocările veacului”!
Alături de tinerii participanți și-a anunțat prezența Părintele Mitropolit Iosif care va oficiat slujba de Te Deum, în 26 septembrie, și liturghia din următoarea zi, la Biserica românească din Berna.
Invitații congresului sunt: Preasfințitul Părinte Teofil, Arhiereu Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, și Conf. Dr. Adrian Papahagi, Facultatea de Litere a Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca.
Pe lângă conferințe, programul cuprinde și vizita orașului Berna, dar și o drumeție în Alpi.
Nepsis, care în limba greacă înseamn㠄trezvie” sau „a fi treaz”, este numele generic al diferitelor asociații și grupări ale tinerilor ortodocși din Mitropolia Ortodoxa Româna a Europei Occidentale și Meridionale.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 58, Ultimul acces: 2020-07-13 04:42:49