IPS Aurel Perca a transmis condoleante la moartea IPS Pimen - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

ÎPS Aurel Percă a transmis condoleanțe la moartea ÎPS Pimen

[2020-05-22]
IPS Aurel Percă
ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București le-a transmis mesaje de condoleanțe Preafericitului Patriarh Daniel, al Bisericii Ortodoxe Române, și ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și locțiitor pentru Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, cu ocazia trecerii la cele veșnice a ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Arhiepiscopul Mitropolit de București amintește în mesaj că IPS Pimen a fost un „apostol al aproprierii creștine întru preamărirea aceluiași Dumnezeu” și „a desfășurat o bogată activitate pastorală pe meleagurile Moldovei”: „figura venerabilă și blândă a acestui păstor de suflete va rămâne pururi în amintirea celor pe care i-a păstorit, precum și în sufletele celor care l-au cunoscut ca un adevărat prieten în Domnul”.
ÎPS Pimen (n. 1929), Arhiepiscop ortodox al Sucevei și Rădăuților, a trecut la Domnul pe 20 mai 2020, după o îndelungată suferință, în urma contractării virusului Covid-19. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 9, Ultimul acces: 2020-05-24 23:04:58