Ambasadorul Elvetiei, impresionat de calitatea serviciilor de ingrijiri paliative la „Sf. Nectarie” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ambasadorul Elveției, impresionat de calitatea serviciilor de îngrijiri paliative la „Sf. Nectarie”

[2020-01-16]
de Sorin Ionițe

În urma vizitei de miercuri, 15 ianuarie 2020, la Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Ambasadorul Elveției a rămas impresionat de calitatea serviciilor de care se bucură pacienții.
Ambasada Elveției a contribuit în urmă cu opt ani la înființarea acestui centru și se va implica și în viitor, a precizat Excelența Sa Arthur Mattli.
„Am fost impresionat de calitatea înaltă a serviciilor acestui centru, fapt care demonstrează cât de necesar și important a fost acest proiect deja implementat. Cred că avem nevoie de mai multe astfel de centre în România”, a spus Arthur Mattli.
Ambasadorul Elveției la București a purtat discuții cu Directorul Adriana Căruntu referitoare la mai multe proiecte ale centrului. Adriana Căruntu a semnalat că în prezent centrul are o cerere dublă care nu poate fi preluată.
„Colaborarea va continua, urmând ca în viitor să oferim o a doua contribuție financiară pentru România. Vor urma discuțiile cu Guvernul României. Sănătatea este un domeniu important și vom investi în acest aspect”, a adăugat ambasadorul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 146, Ultimul acces: 2020-09-18 10:35:28