Episcopul Visarion i-a vizitat pe detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Tulcea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopul Visarion i-a vizitat pe deținuții din Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea

[2020-01-16]
de Mihail Mere-Albe

Cu prilejul sărbătorii ,,Cinstirea lanțului Sf. Ap. Petru”, Preasfințitul Părinte Visarion i-a vizitat pe deținuții de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea.
Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie la capela ,,Sf. Ap. Petru și Pavel” iar cei aproximativ 100 de deținuți care au participat au oferit răspunsurile la strană, informează Episcopia Tulcii.
În cadrul omiliei rostite, ierarhul a vorbit despre viața Sf. Ap. Petru și Pavel, despre istoria cinstirii lanțului, și mai ales, despre posibilitatea întoarcerii omului la Dumnezeu prin Taina Pocăinței.
Ultima vizită întreprinsă de către Preasfințitul Părinte Visarion și preoții din municipiul Tulcea la Penitenciarul Tulcea a fost în luna decembrie 2019, cu prilejul programului social-filantropic ,,De Crăciun ne bucurăm cu toții.”
La final ierarhul a împărțit iconițe și calendare deținuților.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 142, Ultimul acces: 2020-09-19 00:44:56