Prima Impartasanie si Mirul in comunitatea de limba spaniola din Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prima Împărtășanie și Mirul în comunitatea de limbă spaniolă din București

[2019-06-11]
Duminică, 26 mai 2019, zece băieți și fete din comunitatea de limbă spaniolă din București au făcut Prima Sfântă Împărtășanie în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrată de către pr. Javier Quesada, capelanul comunității în biserica „Sfânta Fecioară Maria de pe Muntele Carmel”, a Sanctuarului marian de la Ciofliceni.

Apoi, în sărbătoarea Rusaliilor, duminică 9 iunie a.c., patru adolescenți din comunitate au primit Sacramentul Sfântului Mir, prin impunerea mâinilor Mons. Miguel Muary Buendía, Nunțiu Apostolic în România. Ritul s-a desfășurat în cadrul Sfintei Liturghii pe care Excelența Sa Maury Buendía a prezidat-o în capela din subsolul Catedralei Sf. Iosif. Au concelebrat pr. Javier Quesada, capelanul comunității catolice de limbă spaniolă din București, și pr. Fernando Duarte Barros Reis, secretar al Nunțiaturii Apostolice la București. (foto: comunidadcatolica.info)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 92, Ultimul acces: 2019-10-21 19:43:52