Warning: gettimeofday(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/biseric1/public_html/index.php on line 2
Ce activitati va desfasura ATORG in 2019
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ce activități va desfășura ATORG în 2019

[2019-02-09]
de Iulian Dumitrașcu

Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG) a publicat recent pe site-ul oficial programul activităților propuse pentru anul 2019.
În program sunt cuprinse pelerinaje și excursii la parohii din Germania, dar și din alte țări (Franța, Belgia, Elveția), participări la tabere și întâlniri internaționale de tineret din România (programate în special vara), precum și viitoarea întâlnire a tuturor membrilor asociației, în octombrie, la Dresden.
Programul complet poate fi consultat aici.
ATORG este o asociație înființată cu scopul de a oferi tinerilor posibilitatea de a întâlni alți tineri ca împreună să descopere Ortodoxia ca mod de viață și sursă de bucurie și dragoste printr-o viață trăită frumos prin implicarea în activități culturale, sociale și filantropice.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 140, Ultimul acces: 2019-08-22 13:49:43