Warning: gettimeofday(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/biseric1/public_html/index.php on line 2
Cu sprijinul parohiei din care fac parte, copiii din satul sibian Malancrav au vizitat Clujul
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cu sprijinul parohiei din care fac parte, copiii din satul sibian Mălâncrav au vizitat Clujul

[2019-02-09]
de Iulian Dumitrașcu

Un grup de 50 de copii din Parohia sibiană Mălâncrav a întreprins joi o excursie în județul Cluj, informează Mitropolia Ardealului.
Copiii, elevi ai claselor școlare III-X, au avut posibilitatea să viziteze mai multe obiective turistice, mănăstiri și locașuri de cult din județul Cluj.
Grupul a fost însoțit de preotul paroh din Mălâncrav, Bogdan-Alin Fluieraș, alături de mai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială din sat.
Organizatorul proiectului
Părintele Bogdan-Alin Fluieraș a evidențiat c㠄excursia a fost organizată de parohia noastră care le-a asigurat copiilor costurile pentru transport, două mese calde și la final a oferit câte un dar fiecărui participant”.
Obiective vizitate
„La Mănăstirea Florești, pe lângă faptul că s-au închinat și au ascultat un cuvânt de învățătură, au vizitat și Grădina Zoologica a mănăstirii. Punctul culminat al excursiei a fost la Mănăstirea Nicula, unde s au închinat la cunoscuta icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, în fața căreia am cântat pricesne și am înălțat rugăciuni”, a adăugat Părintele paroh din Mălâncrav.
În viitorul apropiat, Parohia Mălâncrav va organiza și alte activități dedicate tinerilor din comunitate.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 247, Ultimul acces: 2019-08-25 17:37:41