Cu sprijinul parohiei din care fac parte, copiii din satul sibian Malancrav au vizitat Clujul - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cu sprijinul parohiei din care fac parte, copiii din satul sibian Mălâncrav au vizitat Clujul

[2019-02-09]
de Iulian Dumitrașcu

Un grup de 50 de copii din Parohia sibiană Mălâncrav a întreprins joi o excursie în județul Cluj, informează Mitropolia Ardealului.
Copiii, elevi ai claselor școlare III-X, au avut posibilitatea să viziteze mai multe obiective turistice, mănăstiri și locașuri de cult din județul Cluj.
Grupul a fost însoțit de preotul paroh din Mălâncrav, Bogdan-Alin Fluieraș, alături de mai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială din sat.
Organizatorul proiectului
Părintele Bogdan-Alin Fluieraș a evidențiat c㠄excursia a fost organizată de parohia noastră care le-a asigurat copiilor costurile pentru transport, două mese calde și la final a oferit câte un dar fiecărui participant”.
Obiective vizitate
„La Mănăstirea Florești, pe lângă faptul că s-au închinat și au ascultat un cuvânt de învățătură, au vizitat și Grădina Zoologica a mănăstirii. Punctul culminat al excursiei a fost la Mănăstirea Nicula, unde s au închinat la cunoscuta icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, în fața căreia am cântat pricesne și am înălțat rugăciuni”, a adăugat Părintele paroh din Mălâncrav.
În viitorul apropiat, Parohia Mălâncrav va organiza și alte activități dedicate tinerilor din comunitate.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 87, Ultimul acces: 2019-04-19 11:34:59