Warning: gettimeofday(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/biseric1/public_html/index.php on line 2
Ganduri la Evanghelia Duminicii a 17-a dupa Rusalii
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Gânduri la Evanghelia Duminicii a 17-a după Rusalii

[2019-02-10]
de Iulian Dumitrașcu

În Duminica a 17-a după Rusalii s-a citit în timpul Sfintei Liturghii textul biblic de Matei 15:21-28 în care este relatată întâlnirea dintre Mântuitorul Hristos și Femeia Cananeancă.
Învățătura centrală a Evangheliei de astăzi este că oricine poate primi ajutor de la Dumnezeu dacă aderă la valorile credinței creștine:
„Fiecare om care se apropie de Iisus Hristos, în stare de credință, smerenie și rugăciune, va fi ascultat de El, mai ales când acesta se roagă pentru cei care nu se mai pot ruga pentru ei înșiși”, a spus Patriarhul Daniel.
Pentru a-și vindeca fiica bolnavă, Femeia Cananeancă cere ajutorul Domnului Hristos, dar nu oricum, ci prin „credință puternică, smerenie adâncă și rugăciune stăruitoare”.
Predica Patriarhului Daniel poate fi consultată in extenso aici.
Pentru mai multe citate și imagini inspiraționale, urmărește-ne pe Instagram !

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 143, Ultimul acces: 2019-08-24 02:07:38