Activitate social - filantropica derulata in Episcopia Oradiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Activitate social - filantropică derulată în Episcopia Oradiei

[2010-02-03]

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, Sectorul social - filantropic al Episcopiei Oradiei desfășoară în această perioadă o acțiune cu caracter social, ce se adresează mai multor familii cu posibilități materiale reduse din municipiul Oradea.
Astfel, prin ajutorul substanțial al firmei Parisot Green Sofa din Oradea, la sediul Centrului de Scleroză Multipl㠄Acoperământul Maicii Domnului” al Episcopiei Oradiei au fost aduse un număr de 60 de canapele noi, extensibile, care, în perioada 3-5 februarie 2010, vor fi împărțite la 60 de persoane și familii aflate în dificultate materială, precum și la diverse persoane cu deficiențe locomotorii din Oradea.
Aceste canapele vor fi distribuite direct la familiile nevoiașe și persoanele cu dizabilități de către angajații Centrului de Scleroză multiplă, sub coordonarea preacucernicului părinte Laurențiu Lazăr, consilier social și filantropic al Episcopiei Oradiei și directorul Centrului.
Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 966, Ultimul acces: 2024-05-17 21:17:14