PS Vincentiu s-a rugat impreuna cu membrii comunitatii din Parohia Modelu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Vincențiu s-a rugat împreună cu membrii comunității din Parohia Modelu

[2017-11-28]
de Iulian Dumitrascu

Preasfințitul Părinte Vincențiu a liturghisit duminică, 26 noiembrie 2017, în Parohia Modelu din Protopopiatul Călărași, informează site-ul oficial al Eparhiei.
Biserica Ortodoxă a rânduit pentru această duminică textul biblic de la Luca 18:18-27 care face referire la Dregătorul bogat – păzirea poruncilor.
Pornind de la pericopa rostită, Părintele Episcop le-a vorbit credincioșilor despre tânărul dregător care dorea viața veșnică, despre îndemnul adresat de Mântuitorul Iisus Hristos de a se lepăda de robia bunurilor materiale și de a-I urma Lui.
Acest îndemn Sfânta noastră Biserică ni-l face și nouă în perioada Postului Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, a spus Preasfinția Sa.
Copiii prezenți la Sfânta Liturghie au primit din partea Episcopului cruciulițe.
Tot duminică, Preasfințitul Vincențiu a vizitat parohiile Modelul Nord și Roseți II care au în desfășurare lucrări de pictură.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 554, Ultimul acces: 2018-10-19 02:39:34